Kom in contact met mensen die willen stoppen met roken en vraag advies aan ex-rokers op dit forum.

Welkom, dit forum is nieuw en nog erg leeg. Word lid en help ons om een gezellig stoppen met roken forum op te bouwen! We moeten ergens beginnen. :o)
Over het stoppen met roken forum

Over het stoppen met roken forum

Ben jij 1 van die mensen die heeft geprobeerd om helemaal in zijn eentje te stoppen en is dit mislukt? Of ben je nu bezig met stoppen in je eentje en heb je het zwaar en moeilijk? Geen paniek, je bent zeker geen uitzondering want het is algemeen bekend dat de meeste stoppogingen die mensen doen mislukken, vooral de eerste.

De grootste reden van het mislukken van al deze pogingen is dat deze mensen niet de juiste steun krijgen die ze eigenlijk wel nodig hebben tijdens de strijd tegen de nicotine. Wanneer je tijd alleen doorbrengt, dan is je gedachten misschien niet zo bezet als deze zou moeten zijn bij het omgaan met de stres die komt kijken bij het stoppen. Dit heeft als gevolg dat je uiteindelijk makkelijker toegeeft aan de verleiding. De strijd zal een stuk makkelijker worden als je wat hulp hebt en dit stoppen met roken forum kan een uitstekende uitkomst zijn.

Het eerste voordeel van deelnemen aan ons stoppen met roken forum is dat je veel mensen zult ontmoeten die door de zelfde moeilijke fases gaan of zijn gegaan als jijzelf. Omdat geen mens hetzelfde is heeft iedereen weer andere ontwenningsverschijnselen en de een heeft weer meer last van een bepaald verschijnsel dan de andere. Eenmaal aangesloten bij ons forum zul je zien dat er vele mensen zijn zoals jij!

Waarschijnlijk ken je mensen uit jouw vriendenkring of omgeving die gestopt zijn met roken en praat je hier wel eens over maar zodra je op het forum zit kun je mensen vinden die precies door hetzelfde heen gaan als jij! Het hebben van gemeenschappelijke raakvlakken met andere leden van dit forum is jouw tweede voordeel dat je haalt uit het lid worden van ons forum. Het vinden van iemand met dezelfde problemen en het elkaar helpen met deze problemen opent deuren naar nieuwe vriendschappen. Door deze vriendschappen bouw jij een mooi ondersteunend netwerk op van allerlei mensen die jou hulp kunnen bieden. Je zult merken dat je op een gegeven moment zelf ook andere mensen gaat helpen, zelfs als je al langere tijd bent gestopt en niet zo vaak meer aan roken denkt, alles op het forum is tweerichtingsverkeer.

Het derde voordeel is dat je op het stoppen met roken forum nieuwe manieren van stoppen zult ontdekken waar je normaal gesproken misschien nooit van gehoord had. Er zijn vele manieren om te stoppen met roken en er staan vele plannen van aanpak op het internet en in boeken, zelfs geschreven door mensen die nog nooit gerookt hebben, maar niemand kan zo goed weten hoe je moet stoppen met roken als iemand die hetzelfde heeft doorgemaakt. Je hebt keuze uit een grote groep mensen en je hoeft niet te luisteren naar een enkele bron met maar 1 standpunt, je vindt mensen die dezelfde problemen hebben en hebben overwonnen.

Als je echt serieus wilt stoppen met roken, dan kun je alle hulp gebruiken die er is. Als je eenmaal lid wordt van ons forum zul je er verbaast van staan hoeveel mensen jou kunnen en willen helpen.

Volg deze link om jezelf meteen te registreren.